Thuis in het Italiaans - Basis 

In deze cursus voor beginners neem ik je in 10 lessen stap voor stap mee door de basics van het Italiaans, zodat je je steeds meer thuis gaat voelen in deze taal. 

 •  We starten met een (gratis) introductieles om kennis te maken met de taal en de methode.
 •  Je hoeft geen boeken aan te schaffen: via je mail ontvang je elke week afwisselend en interactief studiemateriaal.
 •   We oefenen met speciaal voor deze cursus ontwikkelde geluidsfragmenten van native speakers, beeldmateriaal, interactieve quizjes en  besteden vooral aandacht aan spreken en luisteren. Zo waan je je tijdens de cursus al een beetje in Italië!
 •  Je kunt de cursus in je eentje volgen, of in een klein groepje van 2 of meer personen.
 • Tussen de online lessen door krijg je in je mailbox zeer regelmatig post met achtergrond-informatie en interessante wetenswaardigheden over Italië om zo ook eigen te worden aan de Italiaanse cultuur.
 •  Je volgt de les vanuit je eigen huis via Zoom, op een moment dat jou uitkomt.
 • Merk je dat je nog wat extra oefening nodig hebt tussen de lessen door? Dan bekijken we samen welke oefeningen je nog meer kunt doen en krijg je extra studiemateriaal.
 • Heb je na 10 lessen de smaak te pakken gekregen en wil je verder oefenen? Dan kun je gewoon lessen bijboeken.


 

Tarieven voor de beginnerscursus:

Prijs per privéles: € 25,00 excl.BTW

Prijs per duo-les:  € 40,00 excl.BTW

 

Thuis in het Italiaans - Vervolgcursus

 

Heb je in het verleden weleens een cursus Italiaans gedaan, maar is het allemaal een beetje weggezakt? Jammer, want nu ontgaat je een heleboel tijdens je vakantie in Italië…

Wil je het weer oppakken, maar hoef je niet helemaal bij nul te beginnen?

Dan is deze cursus iets voor jou.

Tijdens een online kennismakingsles en instaptoets bekijken we door middel van een interactieve quiz en luisterfragmenten waar voor jou de moeilijkheden liggen. Vervolgens gaan we voornamelijk met die punten aan de slag. Natuurlijk herhalen we ook wat je al wél goed kunt.
Ook bestaat de mogelijkheid om je Italiaans te oefenen tijdens online conversatielessen met een native speaker van het Italiaans. Het voordeel van online privéles is dat je  direct op jouw eigen niveau instapt, het studiemateriaal kan worden aangepast aan jouw wensen en leerbehoefte. Je leert altijd in je eigen tempo.

Aan het eind van de cursus is je kennis van het Italiaans weer up to date en kun je vol zelfvertrouwen een gesprek aangaan in Italië.

 

 

 •  We starten met een (gratis) kennismakingsles met instaptoets om te zien welke aspecten van de Italiaanse taal nog meer uitleg en oefening behoeven. Tijdens deze les bespreken we ook  binnen welk tijdsbestek je je Italiaans wilt bijspijkeren.
 • Je hoeft geen boeken aan te schaffen: via je mail ontvang je elke week afwisselend en interactief studiemateriaal en tips voor  zelfstudie.
 • We oefenen met speciaal voor deze cursus ontwikkelde geluidsfragmenten van native speakers, beeldmateriaal, interactieve quizjes en besteden aandacht aan spreken,  lezen en luisteren. 
 • Tussen de online lessen door krijg je in je mailbox zeer regelmatig post met achtergrondinformatie en interessante wetenswaardigheden over Italië om ook je kennis over de Italiaanse cultuur te vergroten.
 • Je volgt de les vanuit je eigen huis via Zoom, op een moment dat jou uitkomt.


Tarief Vervolgcursus Thuis in het Italiaans
per les €30,00 excl.BTW 

 

 

Thuis in het  Italiaans op maat

 

Misschien wil je Italiaans leren met een specifiek doel in gedachten. Bijvoorbeeld omdat je veel met Italië te maken hebt door een baan in het toerisme. Of misschien reis je om een andere reden beroepshalve vaak naar Italië. Of misschien wil je er gaan wonen, of heb je gewoon een passie voor de Italiaanse opera of de Italiaanse keuken en wil je om die reden de taal leren. Je bent dus een beginner, maar wilt tegelijkertijd ook voor jouw vakgebied vocabulaire en gesprekssituaties oefenen. 

Dat kan! 

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we samen waar jouw behoefte naar uitgaat en wat je aan het eind van de cursus minimaal wilt kunnen en binnen welk tijdsbestek je deze vaardigheden wilt leren. Al vanaf het begin kun je wat je leert direct toepassen binnen jouw specialisme. Dat maakt deze cursus op maat extra motiverend!

 

Vervolgens starten we met de lessen uit de basiscursus (beginners of gevorderden, afhankelijk van je startniveau)  die elke week zullen worden aangevuld met vocabulaire, oefeningen en gesprekssituaties die zijn toegespitst op jouw doel.

Net als bij de andere cursussen krijg je na elke les studiemateriaal toegestuurd, om zelf verder te oefenen.

 

Samengevat:

 

 • We starten met een instaptoets en (gratis) introductieles om te onderzoeken wat je nodig hebt om Italiaans te leren spreken op het niveau dat nodig is binnen jouw vakgebied.
 •  Je hoeft geen boeken aan te schaffen: via je mail ontvang je elke week afwisselend en interactief studiemateriaal dat wordt toegespitst op jouw specialisme.
 •  We oefenen met speciaal voor deze cursus ontwikkelde geluidsfragmenten van native speakers, beeldmateriaal, interactieve quizjes en  besteden vooral aandacht aan spreken en luisteren. 
 • Tussen de online lessen door krijg je in je mailbox zeer regelmatig post met achtergrond-informatie en interessante wetenswaardigheden over Italië om zo ook eigen te worden aan de Italiaanse cultuur.
 •  Je volgt de les vanuit je eigen huis via Zoom, op een moment dat jou uitkomt.


Tarief cursus Thuis in het Italiaans op maat:
per les €35,00 excl.BTW